Language
events
  • Glasba

Sziget Budimpešta

Budapest

Odkrij Sziget Budimpešta

Festival Sziget se odvija od leta 1993. Na začetku je bilo to manjše srečanje, vendar se je razvilo v eno od največjih in najbolj obiskanih glasbenih festivalov v Evropi. Ta edinstveni festival vsako leto gosti več kot 1000 različnih nastopov na 60 velikih odrih med 7-dnevnim programom. Festival Sziget je veliko več kot zgolj glasbeni festival Ponuja tudi veliko stranskih dogodkov, kot je cirkus, gledališče in četrt muzeje, zaradi katerih je ta festival tako edinstven in raznolik.

Ključna vloga festivala je delitev pozitivnih vibracij, ne glede na to, od kje so prišli obiskovalci in kakšno je njihovo ozadje. Pridite in uživajte v ustvarjanju ljubezenske revolucije, ki jo poganja ogromna skupnost s Szigeta. Letos se festival odvija od 7. do 13. avgusta.

Za več informacij in vstopnice klikni tukaj: https://szigetfestival.com/en/ , vendar še pomembneje ne pozabi rezervirati vozovnice za najbolj udobno potovanje tja in nazaj!

Sziget Budapest

Sziget Budapest - 1
Celotno gradivo © 2019. Avtorske pravice Martin Audio Ltd. Lahko se spremeni brez obvestila. Martin Audio Ltd. Reg. Št. 4824341