Language

Kontakt

Kontaktirajte nas

Imate vprašanja? Nam želite kaj povedati? Nam želite zastaviti osebno vprašanje?
Najbolje bo, da nas kar kontaktirate

 

  Zelo smo navdušeni, če izvemo, da je kateri od naših potnikov zamisel za naslednje potovanje dobil iz naših člankov. Ali se strinjaš s shranjevanjem tvojih kontaktnih podatkov, da ti bomo lahko občasno prek spleta (e-pošte, prek družbenih omrežij) poslali članek, za katerega bomo predvideli, da bi te zanimal?

  Strinjam se z uporabo poslanih osebnih podatkov za:

  Splošno komunikacijo:
  To vključuje pošiljanje aktualnih novic in splošnih informacij o izdelkih in storitvah, novih ponudbah, posebnih ponudbah, dogodkih in nagradnih igrah ter drugih splošnih novic. Osebni podatki, ki se obdelujejo v ta namen, vključujejo: ime, priimek, kontaktne podatke, podatke o prejšnjih naročilih ter podatke o uporabi spletnega mesta ali aplikacije Nomago.

  Shranjevanje:
  To vključuje shranjevanje osebnih podatkov in informacij o preteklih nakupih, da lahko zagotovimo boljšo izkušnjo strank in hitreje odgovarjamo na tvoja vprašanja.

  S tem potrjuješ, da se zavedaš, da lahko kadarkoli prekličeš privolitev za uporabo osebnih podatkov in imaš pravico kadar koli poizvedovati o shranjenih osebnih podatkov, zahtevati popravek podatkov ali omejitev njihove uporabe oziroma zahtevati brisanje ali prenos vseh podatkov oziroma nkjer so podrobno opisani vsi postopki obdelave podatkov s strani podjetja Nomago d.o.o.

  Obdelovalec osebnih podatkov: NOMAGO d.o.o., Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana
  Pooblaščena oseba za varstvo podatkov: dpo@nomago.si