Language

Pomoč in nasveti

Vse, kar te zanima o Nomago InterCityju

Kako kupim avtobusne vozovnice Nomago?

Kako kupim avtobusne vozovnice Nomago?

Ponujamo 4 priročne načine nakupa vozovnic za naše avtobuse. Naša ekipa za podporo strankam je vedno na voljo, da vam pomaga pri izbranem načinu nakupa.

  1. Prek spleta

Vozovnice lahko kupite na naši spletni strani. Po nakupu vam bomo po e-pošti poslali vozovnico s kodo, ki jo je mogoče optično prebrati. Vozovnico lahko natisnete ali pa vozniku na telefonu pokažete kodo iz e-poštnega sporočila.

Spletno plačilo vozovnice je prav tako enostavno – plačate lahko s kreditno kartico ali prek računa PayPal.

  1. Prek mobilne aplikacije

Naša mobilna aplikacija vam omogoča ogled razpoložljivih poti, ogled urnikov, načrtovanje poti in nakup vozovnic. Vozovnice se shranijo v vaš profil v aplikaciji, kjer lahko kadarkoli dostopate do njih. To pomeni, da lahko vozovnico ob vstopu na avtobus enostavno pokažete vozniku.

  1. Pri naših voznikih

Vozovnico lahko kupite tudi pri vozniku avtobusa neposredno pred začetkom vaše poti. Upoštevajte, da vam v tem primeru ne moremo zagotoviti, da bo na avtobusu na voljo prost sedež (ali sedež v želenem razredu)!

  1. Na avtobusnih postajah

Vozovnice za naše avtobuse so na voljo tudi na začetnih avtobusnih postajališčih. Kupite jih lahko neposredno pred odhodom ali pa vnaprej, odvisno od politike posameznega postajališča.

  1. Pri naših partnerjih

You can buy tickets from the local travel agencies or other partners we work with.