Language
route

Avtobusni prevoz iz Zagreba v Ljubljano

O nas

Odkrij Avtobusni prevoz iz Zagreba v Ljubljano

Med dvourno vožnjo iz Zagreba do Ljubljane se boš lahko sprostil in užival v najudobnejši vožnji z avtobusom, kar si jih kdaj doživel. Razlog je preprost – iz avtobusov smo odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Med vožnjo z enim naših udobnih avtobusov lahko uživaš na več načinov, odvisno od trenutnega razpoloženja. Deskaj po internetu, zadremaj ali uživaj v dih jemajočem razgledu na poti do Ljubljane. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 4,5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 05.15 in 20.15, vožnja pa traja približno 2 uri in pol. Avtobus ustavi na postaji v Zagrebupreden se odpravi na postajo GP Bregana HR/SI (mejni prehod), nato pa v Ljubljano. Na mejnem prehodu imaš na voljo približno 15 minut, da pretegneš noge pred nadaljevanjem vožnje do Ljubljane.

Odhod iz Zagreba

Medtem ko čakaš na odhod v Ljubljano, ti na zagrebški avtobusni postaji ne bo dolgčas ali neudobno. Pojdi na kavo in nekaj prigrizni ali pa si oglej, ali je v okolici kaj, s čimer se lahko zaposliš med čakanjem na avtobus. Do postaje lahko prideš z javnim prevozom ali  s taksijem. Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Prihod v Ljubljano

Lokalni čas: 7.35

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Ko prispeš do avtobusne postaje v središču mesta, se ustavi na kavi ali čaju v prijetni kavarni.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.