Language
route

Avtobusni prevoz iz Zagreba v Frankfurt

O nas

Odkrij Avtobusni prevoz iz Zagreba v Frankfurt

Med daljšimi medkrajevnimi potovanji je pomembno, da je tvoja vožnja čim udobnejša. Vožnja od Zagreba do Frankfurta traja približno 16 ur in želeli smo, da bi bili avtobusi čim udobnejši zate. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 20 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 05.15 in 20.15, vožnja pa traja približno 15 ur in 45 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: ZagrebBregana HR/SI (mejni prehod)LjubljanaBledBeljakSalzburgMünchenAugsburgUlmStuttgartKarlsruheMannheim in frankfurtsko letališče. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Zagreba

Medtem ko čakaš na odhod v Frankfurt, ti na zagrebški avtobusni postaji ne bo dolgčas ali neudobno. Pojdi na kavo in nekaj prigrizni pred dolgo vožnjo. Do postaje lahko prideš z javnim prevozom, peš ali  s taksijem. Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Prihod v Frankfurt

Lokalni čas: 21.00

Lokalno vreme

VREME V FRANKFURTU

Frankfurt nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 8 minut vožnje.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o avtobusni postaji v Frankfurtu

Kmalu potuješ? Rezerviraj sedeže!