Language
route

Bus transfer from Ljubljana to Vienna

O nas

Odkrij Bus transfer from Ljubljana to Vienna

Se odpravljaš na pot z dunajskega letališča ali zgolj želiš preživeti romantični vikend v starem delu Dunaja? Vožnjo iz Ljubljane do Dunaja smo želeli narediti čim udobnejšo, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji. Cene  se začnejo že pri 15,99 EUR.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi iz avtobusne postaje v Ljubljani so ob 13.39 in 2.24. Vožnja traja malo več kot pet ur in pol. Avtobus ustavi v Mariboru in Gradcu. Če je avtobus zgoden, lahko pretegneš noge na teh postajah.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom, taksijem ali pa se sprehodiš iz središča mesta. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod na dunajsko avtobusno postajo Erdberg

Lokalno vreme

VIENNA WEATHER

Dunaj se nenehno uvršča med najbolj zanimiva mesta na svetu. Ponuja številne dejavnosti in znamenitosti, zato bo obisk Dunaja poln dogajanja. Na Dunaju si boste želeli ostati, bodisi zaradi izvrstne hrane in kakovostnih vin bodisi zaradi čudovite glasbe in slikovite arhitekture.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom, taksijem ali peš, lahko pa najameš tudi avtomobil. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 17 minut vožnje.

Več informacij o Dunaju.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.