Language
route

Avtobus iz Umaga do Ljubljane

O nas

Odkrij Avtobus iz Umaga do Ljubljane

Med vožnjo z našimi medkrajevnimi avtobusi ne pričakuj nič manj kot popolno udobje. Vožnje smo želeli narediti čim udobnejše, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Med vožnjo z našimi avtobusi lahko uživaš na različne načine – lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v dih jemajoči pokrajini. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 8,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 5.10 in 20.10, vožnja pa traja* približno 2 uri in 40 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: UmagGP Kaštel (mejni prehod) in Trst. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

*sezonska linija

Odhod iz Pulja

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Poreču, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš s taksijem ali peš. Več informacij o avtobusni postaji v Umagu.

Prihod v Ljubljano

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Ko prispeš do avtobusne postaje v središču mesta, se ustavi na kavi ali čaju v prijetni kavarni.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.