Language
route

Avtobus iz Stuttgarta do Ljubljane

O nas

Odkrij Avtobus iz Stuttgarta do Ljubljane

9-urno vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo zate, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 15 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 11.25 in 02.25, vožnja pa traja približno 9 ur in 30 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: StuttgartUlmAugsburgMünchenSalzburgBeljak in Bled. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Stuttgarta

Medtem ko čakaš na odhod v Ljubljano, ti na avtobusni postaji v Stuttgartu ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš z avtobusom, peš ali s taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Stuttgartu.

Prihod v Ljubljano

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Ko prispeš do avtobusne postaje v središču mesta, se ustavi na kavi ali čaju v prijetni kavarni.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.