Language
route

Avtobus iz Pulja do Münchna

Odkrij Avtobus iz Pulja do Münchna

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami iz Pulja v München. Vožnja traja nekaj več kot 11 ur in pomembno je, da prispeš na cilj čim bolj spočit, da lahko čim bolj produktivno izkoristiš svoj čas. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 3.00 in 18.00 uri, vožnja pa traja približno 11 ur in 20 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: PuljRovinjPorečNovigradUmagGP Kaštel (mejni prehod)TrstLjubljanaBledBeljak in Salzburg. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge

Odhod iz Pulja

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Pulju, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš s taksijem ali peš. Več informacij o avtobusni postaji v Pulju.

Prihod v München

Lokalni čas: 14.20

Lokalno vreme

MUNICH WEATHER

Avtobusna postaja v Münchnu je v središču mesta, samo nekaj minut hoje od trga Karlsplatz. Postaja je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o avtobusni postaji v Münchnu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.