Language
route

Avtobus iz Pulja do Ljubljane

O nas

Odkrij Avtobus iz Pulja do Ljubljane

Pričakuj pozitiven rezultat peturne vožnje, saj boš po zaslugi vrhunske storitve na cilj prispel na hiter in praktičen način. Vožnje smo želeli narediti čim udobnejše, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Med vožnjo z enim naših udobnih avtobusov lahko uživaš na več načinov, odvisno od trenutnega razpoloženja. Deskaj po internetu, zadremaj ali uživaj v pogledu na dih jemajoča čudovita mesta, ki so na poti do Ljubljane, na primer Rovinj, Poreč, Koper itd. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 13,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 3.00 in 18.00 uri, vožnja pa traja približno 4 ure in 50 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: PuljRovinjPorečNovigradUmagGP Kaštel (mejni prehod) in Trst. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Pulja

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Pulju, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem.

Prihod v Ljubljano

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Ko prispeš do avtobusne postaje v središču mesta, se ustavi na kavi ali čaju v prijetni kavarni.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.