Language
route

Avtobus iz Poreča do Ljubljane

O nas

Odkrij Avtobus iz Poreča do Ljubljane

Med vožnjo z našimi medkrajevnimi avtobusi ne pričakuj nič manj kot popolno udobje. Triurno vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Med vožnjo z našimi avtobusi lahko uživaš na različne načine – lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v dih jemajoči pokrajini. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 12,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 4.15 in 19.15, vožnja pa traja približno 3 ure in 30 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: PorečNovigradUmagGP Kaštel (mejni prehod) in Trst. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

*Linija ne obratuje med oktobrom 2019 in majem 2020.

Odhod iz Poreča

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Poreču, saj je precej majhna. Na njej je zgolj ena kavarna, bankomat, manjša pekarna in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš s taksijem ali peš. Več informacij o avtobusni postaji v Poreču.

Prihod v Ljubljano

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Ko prispeš do avtobusne postaje v središču mesta, se ustavi na kavi ali čaju v prijetni kavarni.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.