Language
route

Avtobus iz Münchna do Salzburga

O nas

Odkrij Avtobus iz Münchna do Salzburga

Čeprav gre za zgolj dvourno vožnjo, smo jo želeli narediti čim udobnejšo, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Med vožnjo z enim naših udobnih avtobusov lahko uživaš na več načino– lahko deskaš po internetu, zadremaš, delaš na svojem prenosniku ali uživaš v pogledu na dih jemajoča čudovita mesta, ki so na poti do cilja. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 4,5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 5.20 in 14.20, vožnja pa traja približno 2 uri in 20 minut. Avtobus pobere potnike v Münchnu, preden odrine na pot do Salzburga.

Odhod iz Münchna

Medtem ko čakaš na odhod v Salzburg, ti na avtobusni postaji v Münchnu ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Münchnu.

Prihod v Salzburg

Lokalno vreme

SALZBURG WEATHER

Salzburg nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Od avtobusne postaje do središča mesta je samo 16 minut vožnje. Ne pozabi se ustaviti v prijetni kavarni na kavi ali čaju.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo ali avtomobil.

Več informacij o avtobusni postaji v Salzburgu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.