Language
route

Avtobus iz Ljubljane do ljubljanskega letališča in nazaj v Ljubljano

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do ljubljanskega letališča in nazaj v Ljubljano

To kratko vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo zate, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan so na voljo trije odhodi v vsako smer.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi iz Ljubljane so vsak dan ob 19.20, 20.30 in 21.05, vožnja pa traja približno 40 minut. Avtobus ne ustavi na nobeni postaji.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, saj ima zgolj kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod na ljubljansko letališče

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljansko letališče je vedno odprto in živahno. Ponuja številne dejavnosti, da ti med čakanjem na polet ne bo dolgčas.

Več informacij o ljubljanskem letališču.

Odhod z ljubljanskega letališča

Medtem ko čakaš na odhod v Ljubljano, lahko na ljubljanskem letališču počneš različne stvari. Do postaje lahko prideš z javnim prevozom, peš ali s taksijem. Več informacij o ljubljanskem letališču.

Prihod v Ljubljano

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.