Language
route

Avtobus iz Ljubljane do Stuttgarta

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do Stuttgarta

9-urno vožnjo smo želeli narediti čim bolj udobno, da se ti na cilju ne bo treba odpočiti. Odstranili smo eno vrsto sedežev iz avtobusov, vsem potnikom pa nudimo brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Med vožnjo z enim naših udobnih avtobusov lahko uživaš na več načinov – lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v pogledu na dih jemajoča čudovita mesta, ki so na poti do cilja. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 15 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 8. in 23. uri, vožnja pa traja približno 9 ur in 30 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: LjubljanaBledBeljakSalzburgMünchenAugsburg in Ulm. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, zlasti v deževnem vremenu – na postaji ni veliko pokritega prostora, kamor se lahko zatečeš pred dežjem. Če pa že prideš zgodaj, si lahko vedno privoščiš kavo ali zaviješ v bližnjo McDonaldsovo restavracijo in tam počakaš na avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Stuttgart

Lokalno vreme

STUTTGART WEATHER

Stuttgart nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo ali avtomobil.

Več informacij o avtobusni postaji v Stuttgartu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.