Language
route

Avtobus iz Ljubljane do Salzburga

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do Salzburga

Čeprav gre za zgolj dvourno vožnjo, smo jo želeli narediti čim udobnejšo, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Med vožnjo z enim naših udobnih avtobusov lahko uživaš na več načinov – lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v pogledu na dih jemajoča čudovita mesta, ki so na poti do cilja. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 8 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 07.35 in 22.35,  vožnja pa traja približno 2 uri in 20 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Ljubljana, Bled in Beljak. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, zlasti v deževnem vremenu – na postaji ni veliko pokritega prostora, kamor se lahko zatečeš pred dežjem. Če pa že prideš zgodaj, si lahko vedno privoščiš kavo ali zaviješ v bližnjo McDonaldsovo restavracijo in tam počakaš na avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Salzburg

Lokalno vreme

SALZBURG WEATHER

Salzburg nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Od avtobusne postaje do središča mesta je samo 16 minut vožnje. Ne pozabi se ustaviti v prijetni kavarni na kavi ali čaju.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo ali avtomobil.

Več informacij o avtobusni postaji v Salzburgu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.