Language
route

Avtobus iz Ljubljane do Münchna

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do Münchna

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami iz Ljubljane v München. Vožnja traja nekaj več kot 9 ur in pomembno je, da prispeš na cilj čim bolj spočit, da lahko čim bolj produktivno izkoristiš svoj čas. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 10 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 7.35 in 22.35,  vožnja pa traja približno 6 ur in 30 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: LjubljanaBledBeljak in Salzburg. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, zlasti v deževnem vremenu – na postaji ni veliko pokritega prostora, kamor se lahko zatečeš pred dežjem. Če pa že prideš zgodaj, si lahko vedno privoščiš kavo ali zaviješ v bližnjo McDonaldsovo restavracijo in tam počakaš na avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v München

Lokalno vreme

MUNICH WEATHER

Avtobusna postaja v Münchnu je v središču mesta, samo nekaj minut hoje od trga Karlsplatz. Postaja je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

München lahko raziskuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o avtobusni postaji v Münchnu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.