Language
route

Bus transfer from Ljubljana to Graz

O nas

Odkrij Bus transfer from Ljubljana to Graz

Uživaj v najudobnejši medkrajevni vožnji z našimi avtobusi. V Gradcu si lahko ogledaš mnogo stvari in pomembno je, da si ob prihodu čim bolj spočit, zato samo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhod je ob 13.39 in ob 02.24, vožnja pa traja približno 3 ure. Avtobus ustavi v Ljubljani in Mariboru, nato pa gre do Gradca. Če je avtobus zgoden, lahko pretegneš noge na teh postajah.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Gradec

Lokalno vreme

GRAZ WEATHER

Gradec nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo nekaj minut vožnje.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom (tramvajem ali avtobusom) ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo ali avtomobil.

Več informacij o avtobusni postaji v Gradcu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.