Language
route

Avtobusni prevoz iz Bratislave do Zagreba

O nas

Odkrij Avtobusni prevoz iz Bratislave do Zagreba

Udobna vožnja je za nas najpomembnejša, zato smo odstranili eno vrsto sedežev in vsem potnikom omogočili brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vožnja traja več kot 7 ur, zato boš nedvomno želel kaj početi. Lahko deskaš po internetu ali delaš na svojem prenosnem računalniku, zadremaš ali uživaš v pogledu na dih jemajočo pokrajino.

Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 11,49 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 12.35 in 21.40, vožnja brez postankov pa traja približno 7 ur in 20 minut. Če je avtobus zgoden in opravi več daljših postankov, lahko vožnja traja 40 minut dlje. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: BratislavaGjurBudimpešta in GP Goričan (mejni prehod).

Odhod iz Bratislave

Medtem ko čakaš na odhod v Zagreb, ti na avtobusni postaji v Bratislavi ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Bratislavi.

Prihod v Zagreb

Lokalno vreme

ZAGREB WEATHER

Zagrebška avtobusna postaja je v središču mesta in je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Zagrebu se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.