Language

PrednostiRazredi za vse želje in zahteve

Razredi za vse želje in zahteve

Za kar najboljšo izkušnjo na poti ti na našem shuttle busu ponujamo ekonomski in premium razred ter razred za skupine.

V ekonomskem razredu se lahko sprostiš ob gledanju filmov in branju, medtem ko se tvoje elektronske naprave polnijo v električni ali USB-vtičnici. Premium razred s posebej udobnimi sedeži in več prostora za noge je namenjen vsem, ki si želite še več udobja, razred za skupine pa smo zasnovali z mislijo na družine in skupine, saj ponuja sedeže, ki so postavljeni drug nasproti drugega, vmes pa postavili priročno mizico.Primerjaj razrede

Varnost na prvem mestu

Poklicni vozniki in nova vozila zagotavljajo varnost vseh potnikov.

Danes imamo potniki nešteto možnosti plačljivega prevoza. A nekatere od njih niso tako dobro nadzirane, kot si mislimo. Kot ponudnik avtobusnih prevozov se strogo in dosledno držimo predpisov s tega področja – naši vozniki so profesionalni, poleg tega pa spoštujemo dnevno omejitev ur vožnje za voznike. Oboje je izjemno pomembno za naše ključno načelo – da na cilj prispeš varno.

Električne vtičnice

Napolni svoje naprave in pridi na cilj v polni pripravljenosti.

Samo ena stvar je bolj neprijetna kot neudobni sedeži – prazen telefon, tablica ali prenosnik ob prihodu na cilj. Ko prispeš, moraš biti spočit, poln energije in pripravljen na vse. Najmanj, kar lahko storimo za to, je, da vsakemu potniku ponudimo lastno vtičnico.

Kraljevsko udobje sedežev

Izberi najudobnejši sedež – v ekonomskem, premium ali razredu za skupine.

Včasih je pot pač dolga, številni postanki pa ne morejo biti nadomestek za udobne sedeže in dovolj prostora za noge. Svoj vozni park zato vedno posodabljamo z mislijo na tvoje udobje in osebni prostor.

Brezplačen WI-FI

Med vožnjo se lahko posvetiš delu ali se sprostiš med brskanjem po spletu.

Čas na poti ni izgubljen. Preživiš ga lahko ob delovnih nalogah, pregledu zadnjih podrobnosti potovanja ali pa, ko se vračaš domov, ob izbiranju najlepših fotografij za podoživljanje svoje najnovejše pustolovščine.